Tarieven

De kosten voor een behandelsessie van 75 – 90 minuten bedragen € 80. Dit is inclusief intake, voor – en nagesprek.

Verder is inbegrepen:    

  • Een warm voetenbad
  • Massage met olien en eventueel essentiele olien
  • Handdoeken   

De duur van de behandeling kan indien gewenst aangepast worden, het tarief zal dan ook dienovereenkomstig aangepast worden.

Tip: Het is aan te raden om na de behandeling wat tijd te nemen om te ontspannen.      

Graag contante betaling na de behandeling of per bank overmaken. De factuur wordt per email naar u verzonden. 

Aan huis behandeling 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar mijn praktijk toe te komen voor een behandeling dan kan ik u mogelijk een behandeling aan huis geven. De toeslag voor een thuisbehandeling in de regio het Gooi is Euro 15. U kunt telefonisch contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak.

Annuleren behandeling  

Mocht u onverhoopt uw afspraak niet kunnen nakomen laat dit dan uiterlijk 48 uur van tevoren weten. We kunnen dan een nieuwe datum en tijd inplannen. Indien u een behandeling niet tijdig annuleert wordt de behandeling volledig in rekening gebracht. Deze tijd is immers speciaal voor u gereserveerd.

Cadeaubon

Iemand verrassen met een ontspannende energetische,  voetreflex en / of rugmassage? We sturen graag een cadeaubon per post naar u toe!

Vergoedingen

Als erkend registertherapeut ben ik aangesloten bij de VBAG en de overkoepelende organisatie RBCZ.

Behandelingen worden door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor de aanvullende polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.
* Let wel de ontspannende voetreflex -en rugmassage en de chakra rugmassage komen niet in aanmerking voor vergoeding van de zorgverzekeraar.

   

Afspraak maken?

De behandelingen activeren het zelfgenezend vermogen van het lichaam en geven je lichaam en geest een boost! Voor het boeken van een afspraak heeft u geen doorverwijzing van een arts nodig. Een behandeling is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg. Wel een hele mooie en zinvolle ondersteuning! Een afspraak maken gaat het snelst als u mij een appje of sms stuurt of telefonisch contact met mij opneemt: 06 13 47 77 29.

Emailen kan ook naar: info@voetreflexologie-t-gooi.nl

Behandeling alleen op afspraak.

Erotische en / of sexuele massages maken geen deel uit van de massages die Energiewerk en voetreflex ’t Gooi, laat jouw energie stromen aanbiedt. Clienten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.

 

Algemene voorwaarden

Om de massage/behandeling die u wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als u een afspraak maakt bij de Praktijk voor Energiewerk en  voetreflex ‘t Gooi ga ik er van uit dat u deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

Klachten

U heeft een klacht over mij of over de praktijk. Wat nu? Graag eerst contact met mij opnemen. Komen we er samen niet uit, kijk dan op de site van de VBAG voor de klachten regeling